Skip to main content

Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban ~ Part-2

Melanjutkan Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban bagian pertama (soal nomor 1-15), soal Ujian Akhir Semester satu bagian kedua dimulai dari soal nomor 16.Halo adik adik semuanya, yang sedang mencari Soal Latihan, Nah kebetulan kakak ingin berbagi soal tersebut kepada adik adik, soal ini kakak susun soal yang mana sudah termasuk dengan soal Pilihan ganda dan soal Essay, Setiap soal sudah kakak sertakan dengan kunci jawabannya. Sehingga bisa dijadikan sebagai bahan refrensi adik adik. Tetap semangat dan selalu berusaha yaa..

Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban 

Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban - Bagi sahabat dimana saja berada yang ingin sekali mempelajari Soal Latihan , adik adik bisa belajar materi ini di sini dalam bentuk latihan soal. Berikut ini adalah rincian Soal Latihan. SELAMAT BELAJAR YAA...
Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban

Berikut kami memberikan Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban 

PETUNJUK UMUM

1. Tulis namamu di sudut kanan atas
2. Bacalah setiap soal dengan teliti.
3. Kerjakan dulu soal yang kamu anggap mudah.
4. Periksa kembali pekerjaanmu sebelum diserahkan pada pengawas.

A. Berilah tanda silang (x) didepan huruf a,b atau c didepan jawaban yang benar !


No. 16 to 20 refer to the text below

Zenit beats Manchester United to win Super Cup

Zenit St. Petersburg beat Manchester United 2-1 to win the European super Cup for the first time on Friday. The match pitted the Champions League winner against the UEFA cup champ from Russia, which led 2-0 then held on.
Pavel Pogrebnyak put Zenit ahead a minute before halt-time from close range after Igor Denisov flicked on a corner from Alejandro Dominguez. Danny, signed for a Russian record euro 30 million (US$44 million) from Dinamo Moscow, added the second goal in the 59th when he drifted past two defenders and beat goalkeeper Edwin Van der Sar with a low shot.
Nemanja Vidic pulled a goal back in the 73rd after good work by Carlos Tevez down the left, and substitute Jhon O’Shea almost equalized for United in the 88th when his header has tipped over by goalkeeper Vyacheslav Malafeev. United midfielder Paul Scholes was shown a second yellow card and sent off in injury time for punching the ball into the net.

16. The passage above is … text.
a. narrative
b. exposition
c. recount
d. news report
e. report of information
Answer: d
Pembahasan: teks Zenit beats Manchester United to win Super cup adalah sebuah news report.

17. Zenith first position on super cup is ….
a. for the first times
b. for the fifth times
c. for the second times
d. for the tenth times
e. for the third times
Answer: a
Pembahasan: terdapat pada paragraf pertama, kalimat pertama

18. Who made the first score for Zenith?
a. Igor Denisov
b. Pavel Pogrebnyak
c. Alejandro Dominguez
d. Carlos Tevez
e. Danny
Answer: b
Pembahasan: terdapat pada paragraf kedua, kalimat pertama

19. The goal back MU was the assist of ….
a. John O’shea
b. Carlos Tevez
c. Paul Scholes
d. Nemanja Vidic
e. None of the options
Answer: b

20. Who wrote news?
a. Mu press released officer
b. Zenith press released officer
c. Jerome Pugmire
d. The Associated Press
e. None of the options are correct
Answer: c

21. Andi : To begin with our discussion today,
    Let’s have a look on Kompas today’s headlines.
      Mita : Yeah, That’s right.
The underlined expression is used to express ….
a. closing discussion
b. opening a discussion
c. asking for input
d. clarifying ideas
e. offering thing
Answer: b
Pembahasan: ungkapan pada soal yang digarisbawahi merupakan pembukaan pada sebuah diskusi

22. Sandy : So, what do you think about our food cleanliness?
      Tuty   : That’s ok, but I think we need to imporove the quality.
The underlined expression is used for expressing ….
a. closing discussion
b. opening a discussion
c. asking for input
d. clarifying ideas
e. giving order
Answer: c
Pembahasan: kalimat pada soal yagn digarisbawahi merupakan ungkapan untuk meminta pendapat/masukan

23. Sam  : I agree with you, but what I am trying to say is that we need to strengthen the class discipline.
      Joe    : Hmm, that’s a good idea.
The underlined expression is used to ….
a. closing discussion
b. opening a discussion
c.asking for input
d. clarifying ideas
e. showing pain
Answer: d

24. Arman  : Well, we need to buy new sport equipment. They are all out of date already.
      Director: Hmm … that sounds like a good idea.
The underlined expression is used to ….
a. clarifying ideas
b. asking for clarification
c. interrupting politely
d. responding to idea/opinion
e. showing pleasure
Answer: a

25. Duka  : Iwant to marry her soon.
      Anna  : Sorry, what was that again?
The underlined expression is used to ….
a. asking for clarification
b. clarification
c. interrupting politely
d. responding to idea/opinion
e. satisfying
Answer: a

Lanjut ke soal nomor 26-40 => Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban ~ Part-3
Mungkin Anda Suka
Buka Komentar
Tutup Komentar